Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

  • Waste Tire Crushing Equipment

    Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

    Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun sarat konsumén, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranna tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 200-10000kg / jam . Garis produksi ngalir dina suhu kamar sareng moal ngabalukarkeun polusi sekundér pikeun lingkungan. Garis produksi ngadopsi sistem kontrol PLC, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga, kalayan konsumsi énergi anu rendah sareng umur jasa anu panjang.