Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

Pedaran pondok:

Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun sarat konsumén, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranna tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 200-10000kg / jam . Garis produksi ngalir dina suhu kamar sareng moal ngabalukarkeun polusi sekundér pikeun lingkungan. Garis produksi ngadopsi sistem kontrol PLC, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga, kalayan konsumsi énergi anu rendah sareng umur jasa anu panjang.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

  Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun sarat konsumén, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranna tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 200-10000kg / jam . Garis produksi ngalir dina suhu kamar sareng moal ngabalukarkeun polusi sekundér pikeun lingkungan. Garis produksi ngadopsi sistem kontrol PLC, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga, kalayan konsumsi énergi anu rendah sareng umur jasa anu panjang.

initpintu_副本1

Detil Produk:
Crusher geser dua-aci
Crusher geser motor dua sumbu anu cerdas ngagaduhan ciri kecepatan handap sareng torsi ageung, anu tiasa naksir ban sampah sadaya ukuran sareng mastikeun operasi stabil jangka panjang alatna. Alat motong didamel tina waja alloy tinggi anu diimpor ti Éropa, sareng struktur cutter dobel didesain nganggo gaganti anu tiasa dicabut, anu ningkatkeun tingkat panggunaan alat motong. Ngabruk kasar sareng naksir halus diolah di daérah fungsional anu béda dina kotak péso anu sami dina waktos anu sami pikeun ngahémat konsumsi énergi sareng panggunaan rohangan.
SEPARATOR Kawat
Ngaliwatan péso anu mindahkeun sareng péso tetep pikeun motong blok lem, partikel karét anu mumpuni sareng kawat baja ngalangkungan ayakan, partikel karét anu henteu kualifikasi sareng kawat waja teras-terasan tetep di daérah naksir pikeun ngaremuk; Bukaan hidrolik sareng alat nutup antara kotak sareng kotak layar ngajantenkeun pangropéa sareng ngagantian alat motong sareng layar langkung merenah. Desain simétri payun sareng tukang péso anu ngalir sareng péso tetep tiasa ngawujudkeun parobihan tina opat arah ujung sareng ningkatkeun umur palayanan alat. Perbaikan alat ku kawat-éléktroda motong, sareng éta masih tiasa dianggo saatos ngalereskeun.
Conveyor
Permukaan bahan bingkai alat-alat parantos diubaran kalayan derusting, anu tiasa nyumponan sarat anti korosi operasi jangka panjang peralatan dina lingkungan khusus sapertos polusi sampah. Éta ngagaduhan fungsi kontrol anu cerdas sapertos jarak jauh sareng awal, lirén darurat, kagancangan sareng overload.
Mesin pamariksaan
Ku ngagunakeun prinsip damel tina rolling disk pikeun misahkeun bahan tina ukuran anu bénten-bénten pikeun panyaringan bahan, layar layar handap tiasa didapet ku nyaluyukeun celah cakram pikeun nyumponan sarat ngaleupaskeun ukuran partikel. Sécreen anu gagal nyumponan sarat bakal dipulangkeun ka sistem naksir pikeun ulang remuk dugi ka nyumponan sarat pikeun ngaleupaskeun ukuran partikel. Cakram ieu didamel tina bahan komposit polimérik impor anu henteu gampang diruksak sareng tiasa dianggo dina sagala jinis kaayaan damel anu goréng. Dina waktos anu sasarengan, desain modular anu wajar sareng setting fléksibel tina pangaturan penyesuaian kapasitas, janten bahan dina prosés panyaringan kurang kamungkinan kana akumulasi atanapi gulung, pangropéa alat-alat langkung saderhana sareng gancang.
Pamisah magnét
Jinis SEPARATOR magnét nyaéta magnét permanén tipe debit otomatis, anu sacara efektif tiasa layar kawat waja saatos pipisahan.
Layar ngageter
Kawat waja dipisahkeun tina blok karét ageung / kawat waja ku geter. Ngan partikel / bubuk karét kawat waja anu minuhan sarat anu tiasa nembus layar dina layar ngageter. Butiran karét ageung anu henteu tiasa nembus ayakan sareng kawat waja diangkut deui ku conveyor sabuk kana pemisah kawat waja pikeun ngarecahna sekundér dugi ka ngahontal standar.
Sistem kontrol listrik
Kabinet kontrol utama sareng platform pangendali henteu saling mandiri. Desain layar rampa sareng modeu kontrol tombol ngajantenkeun antarmuka pangendali langkung manusiawi sareng langkung gampang dioperasikeun. Modeu otomatis tiasa ngawujudkeun operasi henteu dijalankeun, modeu manual tiasa ngendalikeun hiji alat, pangguna tiasa milih modeu anu béda pikeun beroperasi numutkeun kabutuhan anu saleresna. Dina waktos anu sasarengan, sistem ogé ngagaduhan alarm sora sareng lampu, panginget sesar visual, panginget pangropéa alat-alat sareng fungsi-fungsi calakan anu sanés, supados pangguna dina prosés pangendali parangkat langkung merenah sareng gancang, tepat waktos mendakan sareng nungkulan kalepatan, ngalengkepan pangropéa gawe. Alat monitoring pidéo sinyalna lengkep tiasa komunikasi sareng sistem kontrol pusat sareng ngawaskeun kaayaan pakakasna sacara langsung.

initpintu_副本2

Kauntungannana alat:
1. Desain modél, tapak leutik
Garis alat nuturkeun prinsip pamakean darat anu wajar sareng intensif, ngadopsi desain struktur gabungan tina crusher shear ganda-aci sareng layar roller ring, sareng tata perenah anu wajar, anu henteu ngan ukur tiasa mastikeun kaluaran sareng ukuran kaluaranana sesuai sareng sarat, tapi ogé nyumponan perencanaan sareng kabutuhan pangwangunan ban pembuangan produksi sareng manajemén.
2. Desain kasus péso integral, stabil sareng dipercaya
Saatos perlakuan panas, kotak alat teguh sareng maké-nolak, anu mastikeun kakuatan mékanis anu langkung saé, manjangkeun umur jasa pakakasna, sareng sacara efektif ngirangan biaya perawatan.
3. Fixed péso bebas dicabut, résistansi maké anu kuat
Unggal pemotong tetep tiasa dibongkar sareng dipasang sacara mandiri, anu tiasa dibongkar sareng réngsé gancang dina waktos anu singget, ngirangan seueur beban padamel sareng ningkatkeun kontinuitas produksi.
4. Desain alat unik, gampang dijaga sareng diganti
5. kakuatan spindle tinggi, résistansi kacapean kuat sareng résistansi dampak
Spindle didamel tina waja paduan kakuatan tinggi. Saatos seueur perlakuan panas sareng pengolahan presisi tinggi, éta ngagaduhan kakuatan mékanis anu saé, kuat anti kacapean sareng kamampuan anti dampak sareng umur jasa anu panjang.
6. Bantalan diimpor sareng sababaraha anjing laut gabungan
Bantalan impor sareng sababaraha kombinasi segel, résistansi beban tinggi, umur panjang, tahan debu, tahan cai sareng antifouling, pikeun mastikeun operasi anu kontinyu sareng stabil pikeun mesin.

initpintu_副本3

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum
b. Sadaya las bakal kauninga ku metoda tés ultrasonik nondestructive pikeun mastikeun kualitas las sareng
bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng méter suhu, ogé sistem anu matak pikasieuneun.
2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi diical
langsung sareng nilaina.
Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Waste Tire Crushing Equipment

      Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

        Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun ka kabutuhan pelanggan, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranana tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 2 ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...