Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

    Dipaké pikeun ngamangpaatkeun sumber daya tina plastik runtah. Ngaliwatan dékomposisi polimér molekular tinggi dina produk plastik runtah, aranjeunna balik deui kana kaayaan molekul leutik atanapi monomer pikeun ngahasilkeun minyak suluh sareng bahan bakar padet. Dina kaayaan kaamanan, panangtayungan lingkungan, sareng operasi anu tetep sareng stabil, anu Daur Ulang, henteu bahaya, sareng ngirangan plastik limbah. Garis produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nganggo katalis komposit khusus sareng agén délorin komposit khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sapertos hidrogén klorida anu dihasilkeun ku retakan PVC dina waktos anu saé, manjangkeun umur jasa pakakasna.