Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

Pedaran pondok:

Dipaké pikeun ngamangpaatkeun sumber daya tina plastik runtah. Ngaliwatan dékomposisi polimér molekular tinggi dina produk plastik runtah, aranjeunna balik deui kana kaayaan molekul leutik atanapi monomer pikeun ngahasilkeun minyak suluh sareng bahan bakar padet. Dina kaayaan kaamanan, panangtayungan lingkungan, sareng operasi anu tetep sareng stabil, anu Daur Ulang, henteu bahaya, sareng ngirangan plastik limbah. Garis produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nganggo katalis komposit khusus sareng agén délorin komposit khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sapertos hidrogén klorida anu dihasilkeun ku retakan PVC dina waktos anu saé, manjangkeun umur jasa pakakasna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:
Sistem pretreatment (disayogikeun ku konsumén)
Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas.
Sistem dahar
Plastik limbah anu tos dicandak diangkut ka tempat sampah.
Sistem pirolisis kontinyu
Plastik runtah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan tuang kanggo pirolisis.
Sistem manaskeun
Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi anu dihasilkeun ku pirolisis plastik runtah, sareng gas flue suhu luhur anu dihasilkeun dicampur sareng gas sero didaur kanggo nyayogikeun panas anu diperyogikeun.
Sistem pemisahan minyak sareng gas
Saatos minyak sareng gas anu diturunkeun tina pyrolyzer kontinyu didinginkan sareng dipisahkeun, minyak suluh lebet kana tangki pengumpulan minyak sareng diangkut ka daérah tank ku pompa minyak, sareng gas pembakaran anu henteu kondensasi lebet kana sistem pemurnian gas anu gampang diduruk.

initpintu_副本

Sistem pemurnian gas anu tiasa diduruk
Gas anu tiasa diduruk dicandak tina pirolisis dimurnikeun ku sistem pemurnian gas anu tiasa diduruk sareng di lebetkeun kana tank penstabil tekanan dina aksi alat kontrol tekanan ngalangkungan tangki panyegelan cai. Gas anu henteu kondénsasi saatos dimurnikeun dikirim ka unit pemanasan, sareng panas dihasilkeun ku durukan dipaké pikeun pirolisis ban runtah.
Sistem pengolahan bahan bakar padet
Produk padet suhu luhur anu dihasilkeun gas pyrolysis kontinyu diangkut kana silo produk padet ku conveyor saatos disejukkeun kana suhu anu aman ku pendinginan cai multi-tahap.
Sistem pemurnian gas flue
Saatos gas knalpot didaur didinginkan, éta lebet kana lebu sareng menara panyabutan bau sareng menara pemurnian gas flue. Saatos pemurnian multi-tahap, sapertos sistem panyabutan debu lapangan listrik plasma sareng sistem panyabutan bau UV, éta ngahontal standar pikeun émisi.
Sistem kontrol listrik
Garis produksi ngadopsi sistem kontrol PLC / DCS sareng ngawaskeun pangiriman data dina awan pikeun ngalaksanakeun pangimeutan sacara real-time dina unggal simpul sareng ngirimkeun ti awan kana konsol. Titik kontrol tiasa ngawujudkeun aman tina ban limbah anu cerdas. Dina waktos anu sami, fungsi akuisisi data, perhitungan, rékaman, nyetak formulir laporan sareng kaamanan pra-produksi mastikeun kasalametan, stabilitas sareng operasi kontinyu tina jalur produksi.

initpintu_副本1

Kauntungannana alat:

1. Otomatis produksi kontinyu, téknologi canggih, kualitas minyak anu saé;
2. Pinuh otomatis, suhu luhur, slag disegel, perlindungan lingkungan sareng bersih tanpa lebu.
3. Alat témbok anti iteuk anu unik tiasa ngawujudkeun produksi kontinyu tina bahan baku khusus.
4. Kapasitas penanganan ageung, kapasitas pananganan unggal dinten dugi ka 50-100 ton. Tanpa suluh, gas anu henteu kondensasi dihasilkeun pyrolysis dipulihkeun pikeun ngadukung pembakaran.
5. Perlindungan lingkungan sareng teu aya polusi, (tiasa minuhan standar pangobatan limbah bahaya umum) debu desulfurisasi patén nasional, angkat lebu dina gas asam haseup sareng lebu.
6. Gampang ngaoperasikeun sareng ngahémat kuli.

Parameter Téknis:

Henteu

Item ngagawekeun

Tutuwuhan pirolisis kontinyu

1

Modél

 

BH-SC10

BH-SC15

BH-SC20

2

Bahan atah

 

Ban runtah, karét runtah, plastik sampah, akrilik runtah, lumpur, sampah rumah tangga

3

Kapasitas 24-jam

T

10

15

20

4

Produksi minyak 24-jam

T

4.4

6.5

8.8

5

Métode manaskeun

 

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

6

Tekanan Gawe

 

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

7

Metode Cooling

 

cai-tiis

cai-tiis

cai-tiis

8

Konsumsi cai

T / jam

6

10

15

9

Ribut

DB (A)

≤85

≤85

≤85

10

Beurat total

T

22

28

32

11

Rohangan lantai

m

33 * 15 * 5

33 * 15 * 5

35 * 15 * 5

initpintu_副本2
initpintu_副本3

1. Bahan Baku Pikeun Mesin Pirolisis

initpintu_副本5

2. Tungtung persentase produk sareng panggunaan

initpintu_副本6

3. Bahan bakar anu sayogi pikeun ngolah pirolisis

Henteu Jenis Ngahasilkeun minyak
1 PVC / pepet Teu tiasa nyaring
2 PE 95%
3 PP 90%
4 PS 90%
5 Kabel plastik 80%
6 ABS 40%
7 Kantong plastik 50%

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum
b. Sadaya las bakal kauninga ku metoda tés ultrasonik nondestructive pikeun mastikeun kualitas las sareng bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng méter suhu, ogé sistem anu matak pikasieuneun.
2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi diical langsung sareng nilaina.
Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

        Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos suhu réaksi fase gas 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana kompor tungku blast anu panas, kanggo sadayana ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

      Detil Produk: tungku bengkahna teras-terasan, ogé katelah U-type cracking tungku, didesain pikeun minyak minyak lumpur minyak sareng lumpur pepelakan pengolahan limbah, tungku utami dibagi kana dua bagian: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahanna mimiti asup kana tungku pengeringan, anu garing awal, nguapkeun eusi cai, teras lebet kana tungku karbonisasi, cai eusi kontén, teras résidu standar résidu, pikeun ngahontal kontinyu ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...