Runtah Alat Plushing Plastik

  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Runtah Alat Plushing Plastik

    Crusher plastik seueur dianggo dina daur ulang limbah plastik sareng pabrik plastik plastik ulang mesin motor crusher antara 3,5 sareng 150 kilowatt, laju roller cutter umumna antara 150 sareng 500rpm, strukturna ngagaduhan umpan tangen, titik-titik umpan luhur; peso gilinding bénten sareng roller péso padet sareng péso roller kerung.