Runtah Alat Plushing Plastik

Pedaran pondok:

Crusher plastik seueur dianggo dina daur ulang limbah plastik sareng pabrik plastik plastik ulang mesin motor crusher antara 3,5 sareng 150 kilowatt, laju roller cutter umumna antara 150 sareng 500rpm, strukturna ngagaduhan umpan tangen, titik-titik umpan luhur; peso gilinding bénten sareng roller péso padet sareng péso roller kerung.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:
Crusher plastik ngalangkungan motor pikeun nyetir pelat péso kalayan gancang, sareng dina prosés rotasi péso anu gancang-gancang pikeun ngabentuk gaya gerak péso kalayan celah péso diwangun antara plastik geser meresihan sayatan disababkeun ku potongan plastik ageung rusak, rusak saatos plastik dina ukuran partikel plastik ngalangkungan kaluaran saringan bolong layar.

Jenis LYBH-PS800 Babasan
Diaméter sabeulah puteran 420mm  
Lebar épéktip lébar 800mm  
Jumlah wilah puteran 24 pcs 95 * 100 * 22mm
Jumlah péso anu dibereskeun 4 pcs 100 * 400 * 22mm
Bahan agul SKD-11  
Laju motong cutter aci 550rpm  
bantalan FC220  
ukuran bolong Φ16mm  
Kakuatan motor 37KW  
ukuran réngsé 12mm  
katrol sabuk 560mm  
sabuk B tipe 5 slot  
Ngabongkar alat sekrup leungeun  
Parabot ngarobih layar operasi leungeun  
ukuran port eupan 525mm * 520mm  
Kapasitas naksir 500-800kg / jam  
dimensi wates 2100 * 1350 * 2200  
Beurat alat Sakitar 3200Kg  
Ngalenyepan kipas 5.5KW  
sambungan pipa stainless steel 159mm  
remover lebu    
Kakuatan motor 4KW  
Saringan panyabutan debu 12 lembar  
kasaput 3mm  
initpintu_副本

Kauntungannana alat:
1. baja-jaminan alat luhur, clearance adjustable, awét
2. Roda inersia ageung sareng torsi ageung sareng produktivitas tinggi
3. Bantalan beban beurat sareng alat tahan lebu, kalayan partisi buktina sora, sacara efektif tiasa nyegah geter sareng noise
4. Desain interlocking alat kaamanan ngajaga kaamanan mesin sareng tanaga
5. motong alternatip sacara efektif tiasa ngirangan lebu sareng ngahémat énergi
6. Perlindungan overload motor, pangaturan gaya anu kaleuleuwihi
7. Mindahkeun casters pikeun gampang nempatkeun
8. Desain pembongkaran sareng instalasi, pangropéa gampang

initpintu_副本1

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum.
b. Sadaya las bakal kauninga ku metoda tés ultrasonik nondestructive pikeun mastikeun kualitas las sareng bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng méter suhu, ogé sistem anu matak pikasieuneun.
2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup.
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi.
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi diical langsung sareng nilaina.
Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Domestic waste pyrolysis plant

      Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

        Saatos milah sampah hirup di kota utama, ngandung plastik limbah ku pengering drum multi-lapisan saatos garing, tuangeun kana gasifier, tungku saatos garing, retakan, klorinasi, pangurangan kaluaran, pemurnian gas anu kabakar ku panyemprot, pamisahan gas-cair, salian ti cai dina émbok menara dikemas, pikeun nguap tungku ketel ngaduruk gas, uap tina ketel pikeun generator turbin uap pikeun ngahasilkeun listrik, kakuatan éta tiasa dianggo pikeun wargi. Anu anjeunna ...

    • Waste Tire Crushing Equipment

      Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

        Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun ka kabutuhan pelanggan, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranana tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 2 ...