Tutuwuhan Pirolisis

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

    Dipaké pikeun ngamangpaatkeun sumber daya tina plastik runtah. Ngaliwatan dékomposisi polimér molekular tinggi dina produk plastik runtah, aranjeunna balik deui kana kaayaan molekul leutik atanapi monomer pikeun ngahasilkeun minyak suluh sareng bahan bakar padet. Dina kaayaan kaamanan, panangtayungan lingkungan, sareng operasi anu tetep sareng stabil, anu Daur Ulang, henteu bahaya, sareng ngirangan plastik limbah. Garis produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nganggo katalis komposit khusus sareng agén délorin komposit khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sapertos hidrogén klorida anu dihasilkeun ku retakan PVC dina waktos anu saé, manjangkeun umur jasa pakakasna.
  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

    Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos suhu réaksi fase gas 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pirolisis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sistem produksi sadayana pikeun nyayogikeun réaksi panas, ngahontal swasembada dina énergi;
  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

    Éta dipaké pikeun pangirangan, pangobatan henteu bahaya sareng panggunaan sumberdaya sludge pikeun ngawujudkeun pamulihan taneuh. Ku misahkeun cai sareng zat organik dina sludge tina taneuh, kadar minyak mineral dina produk padet saatos diresahna kirang tina 0 05%. Dina kaayaan kaamanan, panyalindungan lingkungan, sareng operasi anu teras-terasan sareng stabil, sludge Reduction, perlakuan anu teu bahaya sareng panggunaan sumberdaya.
  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

    Runtah padet kotamadya sareng limbah padet rumah tangga umumna diwangun tina bahan konsumsi sapopoe anu dibuang. Limbah umum ieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi bin anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Runtah domestik sareng limbah rumah tangga umumna diwangun tina bahan habis pakai sapopoé. Sampah sapertos kieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi tong sampah, anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Alat-alat pangolahan limbah domestik anu ditalungtik sareng didamel ku perusahaan urang sapinuhna otomatis tina nyoco dugi ka akhir prosés asihan. Éta tiasa ngolah 300-500 ton per dinten sareng ngan peryogi 3-5 jalma kanggo beroperasi. Sakabéh peralatan henteu meryogikeun seuneu, bahan baku kimia, sareng cai. Éta mangrupikeun proyék daur ulang panyalindungan lingkungan anu disokong ku nagara.
  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

    Métode pirolisis mangrupikeun salah sahiji metodeu komprehensif sareng nilai tambah tinggi dina pangubaran ban sampah. Ngaliwatan téknologi pirolisis pakakas pangobatan ban limbah, bahan baku sapertos ban limbah sareng plastik limbah tiasa diolah kanggo kéngingkeun suluh, karbon hideung kawat waja. Prosésna ngagaduhan ciri polusi nol sareng ngahasilkeun minyak tinggi.