Produk

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

    Dipaké pikeun ngamangpaatkeun sumber daya tina plastik runtah. Ngaliwatan dékomposisi polimér molekular tinggi dina produk plastik runtah, aranjeunna balik deui kana kaayaan molekul leutik atanapi monomer pikeun ngahasilkeun minyak suluh sareng bahan bakar padet. Dina kaayaan kaamanan, panangtayungan lingkungan, sareng operasi anu tetep sareng stabil, anu Daur Ulang, henteu bahaya, sareng ngirangan plastik limbah. Garis produksi pirolisis plastik limbah perusahaan nganggo katalis komposit khusus sareng agén délorin komposit khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sapertos hidrogén klorida anu dihasilkeun ku retakan PVC dina waktos anu saé, manjangkeun umur jasa pakakasna.
  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

    Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos suhu réaksi fase gas 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pirolisis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sistem produksi sadayana pikeun nyayogikeun réaksi panas, ngahontal swasembada dina énergi;
  • Waste Tire Crushing Equipment

    Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

    Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun sarat konsumén, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranna tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 200-10000kg / jam . Garis produksi ngalir dina suhu kamar sareng moal ngabalukarkeun polusi sekundér pikeun lingkungan. Garis produksi ngadopsi sistem kontrol PLC, anu gampang dioperasikeun sareng dijaga, kalayan konsumsi énergi anu rendah sareng umur jasa anu panjang.
  • burner

    kobong

    Boiler burner nyaéta ngarujuk kana alat pembakar ketel, bahan bakar alat pembakar sareng alat pembakar gas mangrupikeun alat bantu pendukung anu paling penting, alat pembakar alat listrik biasana dibagi kana kompor bahan bakar sareng pembakar gas sareng pembakar bahan bakar dua, kalebet pembakar bahan bakar tiasa dibagi kana kompor minyak ringan burner minyak beurat, minyak ringan utamina nunjukkeun kana solar, minyak beurat ngarujuk kana béngsin ékstraksi minyak, minyak solar saatos sesa minyak beurat; Pembakar gas tiasa dibagi kana pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG sareng pembakar biogas.
  • hot blast heater

    manaskeun blast panas

    Tungku ledakan panas mangrupikeun jenis alat pemanasan kalayan efisiensi tinggi sareng hemat énergi. Laju pemanasan gancang, sareng ngan ukur 20 menit ti pemanasan dugi ka operasi normal. Gelar otomatisasi otomatis, suhu angin tiasa disaluyukeun sawenang-wenang dina rentang anu dipeunteun Hawa panas stabil sareng akurasi kontrol suhu tiasa dina ± 5 ℃. Aman sareng dipercaya, alat kaamanan lengkep.
  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Runtah Alat Plushing Plastik

    Crusher plastik seueur dianggo dina daur ulang limbah plastik sareng pabrik plastik plastik ulang mesin motor crusher antara 3,5 sareng 150 kilowatt, laju roller cutter umumna antara 150 sareng 500rpm, strukturna ngagaduhan umpan tangen, titik-titik umpan luhur; peso gilinding bénten sareng roller péso padet sareng péso roller kerung.
  • Carbon Black Grinding Equipment

    Alat-alat Grinding Hideung Karbon

    Bahan ku crusher rahang rusak, handapeun aksi émbér LIPI, dikirim ka tempat sampah, saatos ngalangkungan feeder ngageter éléktromagnétik bakal nganteurkeun bahan sacara merata sareng teratur ka pabrik Raymond pikeun ngagiling, saatos bubuk bubuk dina aksi blower niup analisis asihan mesin, saatos pamisahan bahan tina pipa kana siklon ageung pikeun ngumpulkeun bubuk, engké dina kaluaran ngaleupaskeun sungut, pikeun ngarengsekeun prosés grinding karbon hideung.
  • Distillation Equipment

    Alat-alat sulingan

    Minyak pirolisis anu dihasilkeun ku plastik limbah sareng ban limbah disuling deui. Indéks téknis utami tiasa ngahontal standar 0 # atanapi -10 # minyak solar sareng tiasa dianggo tibatan anu terakhir. Harga ogé tiasa naék $ 230 / ton dibandingkeun minyak atah.
  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

    Éta dipaké pikeun pangirangan, pangobatan henteu bahaya sareng panggunaan sumberdaya sludge pikeun ngawujudkeun pamulihan taneuh. Ku misahkeun cai sareng zat organik dina sludge tina taneuh, kadar minyak mineral dina produk padet saatos diresahna kirang tina 0 05%. Dina kaayaan kaamanan, panyalindungan lingkungan, sareng operasi anu teras-terasan sareng stabil, sludge Reduction, perlakuan anu teu bahaya sareng panggunaan sumberdaya.
  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

    Runtah padet kotamadya sareng limbah padet rumah tangga umumna diwangun tina bahan konsumsi sapopoe anu dibuang. Limbah umum ieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi bin anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Runtah domestik sareng limbah rumah tangga umumna diwangun tina bahan habis pakai sapopoé. Sampah sapertos kieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi tong sampah, anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Alat-alat pangolahan limbah domestik anu ditalungtik sareng didamel ku perusahaan urang sapinuhna otomatis tina nyoco dugi ka akhir prosés asihan. Éta tiasa ngolah 300-500 ton per dinten sareng ngan peryogi 3-5 jalma kanggo beroperasi. Sakabéh peralatan henteu meryogikeun seuneu, bahan baku kimia, sareng cai. Éta mangrupikeun proyék daur ulang panyalindungan lingkungan anu disokong ku nagara.
  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

    Métode pirolisis mangrupikeun salah sahiji metodeu komprehensif sareng nilai tambah tinggi dina pangubaran ban sampah. Ngaliwatan téknologi pirolisis pakakas pangobatan ban limbah, bahan baku sapertos ban limbah sareng plastik limbah tiasa diolah kanggo kéngingkeun suluh, karbon hideung kawat waja. Prosésna ngagaduhan ciri polusi nol sareng ngahasilkeun minyak tinggi.