Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

  • Oilsludge Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

    Éta dipaké pikeun pangirangan, pangobatan henteu bahaya sareng panggunaan sumberdaya sludge pikeun ngawujudkeun pamulihan taneuh. Ku misahkeun cai sareng zat organik dina sludge tina taneuh, kadar minyak mineral dina produk padet saatos diresahna kirang tina 0 05%. Dina kaayaan kaamanan, panyalindungan lingkungan, sareng operasi anu teras-terasan sareng stabil, sludge Reduction, perlakuan anu teu bahaya sareng panggunaan sumberdaya.