Daur ulang plastik-detil tina bisnis daur ulang kimia anu dilakukeun ku pabrik plastik aslina kalebet SABIC narik perhatian

Taun kamari, detil bisnis daur ulang kimia anu dilakukeun ku pabrik plastik aslina kalebet SABIC narik perhatian. | Casimiro PT / Shutter
Dina 12 bulan kapengker, pamangku kapentingan daur ulang palastik pasti tiasa diajar pisan tina tindakan-éta henteu ngan ukur kana kateupastian anu disababkeun ku pandemi COVID-19.
Dina taun 2020, industri parantos nyaksian gerakan anu ageung ti anu gaduh mérek sareng produsen plastik kualitas luhur anu nyobian nempatkeun dirina langkung épéktip dina bidang daur ulang palastik. Prosesorna ogé parantos nyandak léngkah penting dina hal kamajuan téknologi. Tangtosna, pamangku kapentingan parantos ngalaman seueur kaributan pasar.
Daptar ieu nunjukkeun 10 carita online anu paling sering dibaca ngeunaan "Pembaruan Daur Ulang Plastik" dina 2020 kalayan tampilan halaman anu unik. Carita anu paling sering ditingali didaptarkeun dina slot 1 di handap, janten pastikeun tetep ngagulung.
10 | Tren campuran harga plastik 13 Méi: Dina akhir usum semi, HDPE alami parantos ningkat (salaku bagian tina paningkatan harga catetan harga résin), tapi kaseueuran peunteun plastik pasca-konsumen sanés didagangkeun dina harga anu langkung handap.
9 | California ngabalikeun larangan larangan sareng syarat PCR 24 Juni: Saatos disimpen kusabab COVID-19, larangan kantong plastik nganggo hiji-hijina sareng peraturan anu tiasa didaur ulang kantong anu tiasa dianggo deui dilebetkeun deui di California dina mimiti usum panas.
8 | Avangard bakal nyayogikeun Dow sareng pelet PCR. 15: Dina awal 2020, Perusahaan Dow Chemical nandatanganan perjanjian pikeun mésér pélét poliétilén didaur ti Avangard Innovative. Raksasa pétrokimia nyayogikeun plastik didaur ka konsumén Amérika Kalér pikeun pertama kalina.
7 | PreZero ngaluncurkeun bisnis daur ulang pilem California na tanggal 1 Juli: Perusahaan anu fokus kana nyerep plastik anu hésé didaur ulang mimiti ngoperasikeun pabrik kahijina dina pertengahan taun.
6 | Grup ieu ngritik pamilik mérek pikeun polusi plastik 17 Juni: Sakumaha anjeun Sow Sow, perusahaan anu berorientasi konsumén panggedéna gagal nyumponan sarat pikeun ngirangan polusi plastik sareng nyauran aranjeunna pikeun ngadukung tindakan sapertos daur ulang.
5 | Harga palastik kualitas-low ngawatesan pasar daur ulang. 6 Méi: Dina pertengahan musim semi, pandemi coronavirus parantos numpuk dina konflik pasar anu aya, nyababkeun turun naek harga sareng nyiptakeun kateupastian pikeun pangguna akhir dina cara ngahontal komitmen kelestarian.
4 | Plastik sisi jalan kritis henteu deui "lega" didaur deui. 5: Parobihan dina program daur ulang AS nyababkeun pangirangan klasifikasi daur ulang wadah PET anu henteu dibotol sareng produk PP tangtu dina program labél How2Recycle, anu tiasa mangaruhan daur ulang bahan ieu.
3 | Kumaha lini produksi anu maju ngadaur mulangkeun bahan-bahan thermoforming PET 6 April: Perusahaan Méksiko, Green Impact Plastics, ngawangun pabrik $ 7 juta di California Kidul sareng masang mesin dioptimalkeun pikeun ngungkulan tantangan anu ngahambat prosés thermoforming.
2 | Pangguna akhir nambahan pamésérna tina plastik didaur. 4: Musim gugur ieu, Dr. Keurig Pepper, Unilever sareng raksasa global sanés ngumumkeun niatna pikeun nguatkeun panggunaan téknologi PCR.
1 | Pabrikan plastik ngagiling pyrolysis salaku OKT. 1: Pengumuman anu aya hubunganana sareng daur ulang kimia dikaluarkeun sapanjang taun 2020, sareng di awal usum gugur, tilu raksasa-Chevron Phillips Chemical, SABIC sareng BASF-nyayogikeun inpormasi pang anyarna ngeunaan perusahaanna. Jelas, industri daur ulang palastik parantos merhatoskeun pisan.


Waktos Post: Jan-11-2021