Pasar Minyak Global Pirolisis (2020-2025) -Tumbuhan, Tren sareng Ramalan

Faktor utama anu nyababkeun pamekaran pasar nyaéta permintaan anu ningkat pikeun minyak pirolisis anu dianggo pikeun ngahasilkeun panas sareng listrik, sareng paménta anu ningkat dina sektor bahan bakar. Di sisi anu sanésna, masalah anu aya hubunganana sareng panyimpenan sareng transportasi minyak pirolisis sareng kaayaan anu henteu pikaresepeun kusabab wabah COVID-19 mangrupikeun kendala utama anu dipiharep tiasa ngahambat pertumbuhan pasar.
Minyak pirolisis mangrupikeun bahan bakar sintétik anu tiasa ngagentoskeun minyak bumi. Disebut ogé minyak atah bio atanapi minyak bio.
Dipiharep yén Amérika Kalér bakal ngadominasi pasar minyak pirolisis salami periode ramalan. Di nagara-nagara sapertos Amérika Serikat sareng Kanada, paménta pikeun minyak pirolisis ningkat kusabab kamekaran mesin solar industri sareng industri ketel industri.


Pos waktos: Jan-12-2021