Mesin Pyrolysis Daur Ulang Ramah Lingkungan

1.It tiasa dianggo kontinyu 24 jam dina sapoé, ningkatkeun épisiénsi digawé

2. mesin Precision sadaya bagian anu tiasa ningkatkeun kahirupan jasa.

3. Henteu bau, teu aya résidu, teu aya émisi, teu aya polusi

4. Tingkat minyak tinggi, tingkatkeun tingkat minyak 40% dugi ka 45%

Mesin 5.Our tiasa ngahasilkeun karbon hideung kualitas luhur, henteu najis dina éta sareng henteu kawat waja di dinya.

6.Sistem ngabeledug-buktina khusus, sistem kaamanan tinggi.

Sistem panyalindungan:

1. Perlindungan overemperature: Kusabab operasi anu rusak, suhu réaktor langkung luhur tibatan suhu téoritis, konsol méréskeun alarm sareng sacara otomatis ngaluyukeun suhu.

2. Perlindungan overpressure: Kusabab operasi anu lepat ngakibatkeun tekanan anu répéktip dina réaktor, konsol nembongkeun alarm sareng ngaleupaskeun tekanan sacara otomatis.

3. Perlindungan kabocoran: Kusabab operasi anu lepat ngakibatkeun kebocoran minyak sareng gas, tampilan konsol sareng alarm.


Pos waktos: Jan-16-2021