Enviro sareng Michelin satuju kana hal kemitraan strategis

Sistem Lingkungan Stockholm-Skandinavia (Enviro) sareng Michelin parantos ngarengsekeun detil kamitraan strategis daur ulang ban, genep bulan engké ti anu diarepkeun aslina.
Dua pihak ayeuna parantos ngahontal perjanjian dina istilah dasar pikeun pangwangunan pabrik daur ulang ban patungan sareng perjanjian dina perjanjian lisénsi anu ngatur istilah panggunaan téknologi pirolisis ban Enviro. Enviro diumumkeun dina 22 Désémber.
Dua perusahaan ngumumkeun kemitraan anu direncanakeun dina bulan April, sareng tujuan pikeun ngarengsekeun transaksi dina Juni, sareng tujuan ngagunakeun téknologi Enviro pikeun ngadaur mulangkeun bahan karét runtah. Salaku bagian tina transaksi, Michelin kéngingkeun saham 20% di perusahaan Swédia.
Numutkeun istilah perjanjian, Michelin ayeuna ngagaduhan hak ngawangun pabrik daur ulang nyalira dumasar kana téknologi Enviro.
Nalika ngadegkeun pabrik sapertos kitu, Michelin kedah mayar Enviro hiji kali tetep, mayar henteu teras-terusan mayar, sareng mayar royalti dumasar kana perséntase penjualan pabrik.
Numutkeun kana peraturan Enviro, perjanjian lisénsi bakal sah dugi ka 2035, sareng perusahaan ogé ngagaduhan hak pikeun tetep ngawangun pabrik daur ulang sareng pihak sanés.
Pupuhu Enviro Alf Blomqvist nyarios: "Sanaos pandemi sareng panundaan salajengna, urang ayeuna parantos tiasa nyumponan perjanjian pikeun ngawangun hubungan strategis sareng Michelin."
Blomqvist nyarios yén perjanjian éta "tonggoh penting pisan" kanggo Sistem Lingkungan Skandinavia, sareng éta ogé "verifikasi anu penting pisan pikeun téknologi urang."
Saur anjeunna: "Dina sataun nalika kaayaan kaséhatan anu teu pernah aya saacanna hésé pikeun urang babarengan 'sareng nyusun kursus pikeun gawé babarengan urang ka hareup, urang tiasa ngahontal perjanjian dina prinsip konci ieu."
Sanaos negosiasi buntu kusabab Covid, Blomqvist nyarios yén tunda masihan Michelin sareng pabrik internasional sanés langkung seueur waktos pikeun nguji karbon hideung anu dipulihkeun ku Enviro.
Kasapukan tunduk kana persetujuan final ku shareholder Enviro dina rapat umum anu luar biasa anu bakal dilaksanakeun dina Januari taun payun.
Kéngingkeun beja pangénggalna anu mangaruhan industri karét Éropa tina berita cetak sareng berita online, ti warta utama dugi ka analisis anu jelas.
@ 2019 Jurnal Karét Éropa. sadaya hak disimpen. Hubungi kami European Rubber Journal, Crain Communication LTD, EC2V 8EY, 11 Ironmonger Lane, London, UK


Pos waktos: Jan-16-2021