Panaskeun blast panas

  • hot blast heater

    manaskeun blast panas

    Tungku ledakan panas mangrupikeun jenis alat pemanasan kalayan efisiensi tinggi sareng hemat énergi. Laju pemanasan gancang, sareng ngan ukur 20 menit ti pemanasan dugi ka operasi normal. Gelar otomatisasi otomatis, suhu angin tiasa disaluyukeun sawenang-wenang dina rentang anu dipeunteun Hawa panas stabil sareng akurasi kontrol suhu tiasa dina ± 5 ℃. Aman sareng dipercaya, alat kaamanan lengkep.