manaskeun blast panas

Pedaran pondok:

Tungku ledakan panas mangrupikeun jenis alat pemanasan kalayan efisiensi tinggi sareng hemat énergi. Laju pemanasan gancang, sareng ngan ukur 20 menit ti pemanasan dugi ka operasi normal. Gelar otomatisasi otomatis, suhu angin tiasa disaluyukeun sawenang-wenang dina rentang anu dipeunteun Hawa panas stabil sareng akurasi kontrol suhu tiasa dina ± 5 ℃. Aman sareng dipercaya, alat kaamanan lengkep.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:
1. Awak tungku hawa panas sareng kontrol sadaya sérpét sadayana dirancang sareng didamel ku diri urang sorangan, anu tiasa mastikeun koordinasi antara sababaraha komponén sareng ngirangan kagagalan anu disababkeun ku teu koordinasi unggal bagian. Sanaos aya kalepatan, éta tiasa direngsekeun ku kagancangan anu paling gancang.
2. tungku hawa panas nyoko kana jinis campuran langsung, anu ngagaduhan tingkat pemanasan anu paling luhur, tiasa kéngingkeun suhu anu langkung luhur, ngahasilkeun hawa panas gancang, gampang dijaga, tiasa ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngahémat biaya.
3. bentuk awak ruang bakar pikeun silinder tertutup sadayana struktur waja, suhu desain 1100 ℃, nganggo modul tameng serat silikat aluminium khusus, sacara efektif tiasa ngajamin stabilitas pembakaran gas sareng tingkat pembakaran, tiasa nurunkeun suhu tungku sareng perlindungan durukan tiasa nyumponan kabutuhan pembakaran, insulasi panas, pelestarian panas, suhu permukaan luar kompor hawa panas sakitar 60 ℃, sareng henteu meryogikeun oven sareng perawatan, sanaos ruang tungku mimiti-eureun kompor atanapi tungku ogé moal némbongan narekahan bahan réfraktori, ngajamin karya normal tina parangkat dina sababaraha kaayaan.
4. Konfigurasi wajar palabuhan aksés sareng liang paniténan dina awak tungku, bukaan fléksibel sareng desain struktur nutup anu ketat, ngirangan fenomena overflow gas tungku sareng inhalasi hawa tiis.
5. Éksplosion-proof sungut didesain dina awak tungku pikeun nyegah karusakan dina awak tungku bisi kacilakaan sareng manjangkeun umur jasa pakakasna.

initpintu_副本

Kauntungannana alat:
1. Kiwari, seuseueurna prosés kiln ngabutuhkeun tungku supados panas sareng sering tiis, sareng parobihan anu tetep dina suhu bakal nyababkeun cai nguap dina seuneu, nyusut témbok seuneu, padumukan, retakan atanapi bahkan patokan lapisan, hasilna kinerja insulasi termal anu goréng sareng umur jasa anu pondok tina tungku.
2. Struktur témbok masonry firebrick matak hésé pikeun ngalereskeun tungku. Demolition firebrick sareng relaying, siklus konstruksi panjang, biaya perawatan anu tinggi.
3. modul serat keramik salaku jinis anyar bahan insulasi témbok perlindungan lingkungan, modul serat keramik stabil pisan dina résistansi panas, tiasa dianggo dina kisaran -40 ℃ ~ 1430 ℃, tahan panas, lapisan insulasi termal henteu rengat, ulah murag, henteu kaduruk, sareng asam, alkali, minyak sareng stabilitas kimia anu hadé pisan.
4. Karakteristik modul serat keramik utamina katingali dina aspek ieu:
1) kapasitas termal low, konduktivitas termal low.
2) Stabilitas termal anu hadé, kakuatan tarik sareng stabilitas kimia.
3) Stabilitas termal anu saé sareng tahan tahan shock.
4) Ngirangan noise sareng nyerep sora, kandel seragam, tiasa langsung dianggo pikeun insulasi panas dina tanur, gampang dipasang sareng dianggo.
5. Baheula, modul serat lami biasa biasana dianggo dina tungku anil kalayan tingkat aliran gas flue low, sabab résistansi angin modul serat biasa ngan ukur 15-18m / s, sareng tingkat aliran dina tungku ledakan panas normal tiasa ngahontal 30-35m / s. Kusabab kitu, modul serat anu lami henteu dianggo dina tungku ledakan panas gas flue.

initpintu_副本1

Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

      Detil Produk: tungku bengkahna teras-terasan, ogé katelah U-type cracking tungku, didesain pikeun minyak minyak lumpur minyak sareng lumpur pepelakan pengolahan limbah, tungku utami dibagi kana dua bagian: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahanna mimiti asup kana tungku pengeringan, anu garing awal, nguapkeun eusi cai, teras lebet kana tungku karbonisasi, cai eusi kontén, teras résidu standar résidu, pikeun ngahontal kontinyu ...

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...