Alat-alat pemanasan

  • burner

    kobong

    Boiler burner nyaéta ngarujuk kana alat pembakar ketel, bahan bakar alat pembakar sareng alat pembakar gas mangrupikeun alat bantu pendukung anu paling penting, alat pembakar alat listrik biasana dibagi kana kompor bahan bakar sareng pembakar gas sareng pembakar bahan bakar dua, kalebet pembakar bahan bakar tiasa dibagi kana kompor minyak ringan burner minyak beurat, minyak ringan utamina nunjukkeun kana solar, minyak beurat ngarujuk kana béngsin ékstraksi minyak, minyak solar saatos sesa minyak beurat; Pembakar gas tiasa dibagi kana pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG sareng pembakar biogas.
  • hot blast heater

    manaskeun blast panas

    Tungku ledakan panas mangrupikeun jenis alat pemanasan kalayan efisiensi tinggi sareng hemat énergi. Laju pemanasan gancang, sareng ngan ukur 20 menit ti pemanasan dugi ka operasi normal. Gelar otomatisasi otomatis, suhu angin tiasa disaluyukeun sawenang-wenang dina rentang anu dipeunteun Hawa panas stabil sareng akurasi kontrol suhu tiasa dina ± 5 ℃. Aman sareng dipercaya, alat kaamanan lengkep.