Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

    Runtah padet kotamadya sareng limbah padet rumah tangga umumna diwangun tina bahan konsumsi sapopoe anu dibuang. Limbah umum ieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi bin anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Runtah domestik sareng limbah rumah tangga umumna diwangun tina bahan habis pakai sapopoé. Sampah sapertos kieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi tong sampah, anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
    Alat-alat pangolahan limbah domestik anu ditalungtik sareng didamel ku perusahaan urang sapinuhna otomatis tina nyoco dugi ka akhir prosés asihan. Éta tiasa ngolah 300-500 ton per dinten sareng ngan peryogi 3-5 jalma kanggo beroperasi. Sakabéh peralatan henteu meryogikeun seuneu, bahan baku kimia, sareng cai. Éta mangrupikeun proyék daur ulang panyalindungan lingkungan anu disokong ku nagara.