Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

Pedaran pondok:

Runtah padet kotamadya sareng limbah padet rumah tangga umumna diwangun tina bahan konsumsi sapopoe anu dibuang. Limbah umum ieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi bin anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
Runtah domestik sareng limbah rumah tangga umumna diwangun tina bahan habis pakai sapopoé. Sampah sapertos kieu biasana disimpen dina kantong hideung atanapi tong sampah, anu ngandung campuran bahan didaur baseuh sareng garing, bahan organik, anorganik sareng biodegradable.
Alat-alat pangolahan limbah domestik anu ditalungtik sareng didamel ku perusahaan urang sapinuhna otomatis tina nyoco dugi ka akhir prosés asihan. Éta tiasa ngolah 300-500 ton per dinten sareng ngan peryogi 3-5 jalma kanggo beroperasi. Sakabéh peralatan henteu meryogikeun seuneu, bahan baku kimia, sareng cai. Éta mangrupikeun proyék daur ulang panyalindungan lingkungan anu disokong ku nagara.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

initpintu_副本1

  Saatos milah sampah hirup di kota utama, ngandung plastik limbah ku pengering drum multi-lapisan saatos garing, tuangeun kana gasifier, tungku saatos garing, retakan, klorinasi, pangurangan kaluaran, pemurnian gas anu kabakar ku panyemprot, pamisahan gas-cair, salian ti cai dina émbok menara dikemas, pikeun nguap tungku ketel ngaduruk gas, uap tina ketel pikeun generator turbin uap pikeun ngahasilkeun listrik, kakuatan éta tiasa dianggo pikeun wargi.
  Minyak beurat anu dihasilkeun ku kamar panyucian semprot dikirim kana tungku pirolisis pikeun pirolisis salajengna pikeun ngahasilkeun minyak sareng gas. Saatos kondensasi, minyak bahan bakar ringan dicandak sareng gas anu henteu tiasa dikondensikeun diduruk deui dina tungku pirolisis.
  Gasifier sareng tungku pirolitik ngahasilkeun pamrosesan koleksi hideung karbon saatos diical.
  Gas flue anu dihasilkeun ku alat-alat uap pemanas sareng tungku pirolisis bakal dikumpulkeun sareng dikirim ka menara panyabutan debu atomisasi pikeun minuhan standar panyabutan debu, teras dikirim ka liang haseup pikeun debit tinggi-luhurna ku draf kipas induksi.
  Sakabeh prosés wajar, téknologi maju, hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan, sistem dasarna henteu peryogi sumber panas éksternal saatos operasi normal, gas anu diproduksi ku nyalira dasarna tiasa minuhan sarat panas. Pikeun ngirangan jumlah émisi limbah, henteu aya tilu limbah (limbah cair, résidu limbah, gas sampah).

initpintu_副本2

Kauntungannana alat:
Gas knalpot anu diubaran sapinuhna memenuhi standar émisi nasional sareng moal mangaruhan lingkungan sakitar. Résidu saatos perlakuan anu 3% -5% sampah anu diolah, anu dasarna sami sareng biaya per ton dibandingkeun sareng perlakuan TPA tradisional. Tapi éta ngahémat seueur sumber daya bumi sareng ngahindaran polusi cai bawah tanah.

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum
b. Sadaya las bakal kauninga ku metoda tés ultrasonik nondestructive pikeun mastikeun kualitas las sareng
bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng méter suhu, ogé sistem anu matak pikasieuneun.
2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi diical langsung sareng nilaina.

Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

      Detil Produk: tungku bengkahna teras-terasan, ogé katelah U-type cracking tungku, didesain pikeun minyak minyak lumpur minyak sareng lumpur pepelakan pengolahan limbah, tungku utami dibagi kana dua bagian: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahanna mimiti asup kana tungku pengeringan, anu garing awal, nguapkeun eusi cai, teras lebet kana tungku karbonisasi, cai eusi kontén, teras résidu standar résidu, pikeun ngahontal kontinyu ...