Alat-alat sulingan

Pedaran pondok:

Minyak pirolisis anu dihasilkeun ku plastik limbah sareng ban limbah disuling deui. Indéks téknis utami tiasa ngahontal standar 0 # atanapi -10 # minyak solar sareng tiasa dianggo tibatan anu terakhir. Harga ogé tiasa naék $ 230 / ton dibandingkeun minyak atah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:
Parangkat distilasi molekular regenerasi minyak limbah ngadopsi téknologi atomisasi vakum flash distilasi gancang, anu bénten sareng distilasi tradisional anu ngandelkeun prinsip pamisahan bédana titik golak, (contona, pamisahan bédana titik golak tradisional sakitar 600 ° C, sedengkeun téknologi distilasi molekul vakum tinggi sakitar 350 Tapi) éta ngandelkeun bédana jalur bébas rata gerak molekular zat anu béda pikeun ngahontal pamisahan cair-cair. Jalur bébas gerak molekular ngarujuk kana jarak anu ditempuh ku molekul antara dua tabrakan anu padeukeut. Nalika minyak dipanaskeun, molekul anu ringan sareng beurat minyak bakal ngabahekeun permukaan cair sareng lebet fase gas. Kusabab jalur bébas tina molekul hampang sareng beurat bénten, molekul zat-zat anu béda-béda ngalih béda saatos ngalipet tina permukaan cair pikeun ngahontal pamisahan bahan. tujuan tina. Téknologi distilasi flash atomisasi vakum henteu ngan ukur nyepetkeun waktos limpahan molekul, tapi ogé ningkatkeun ngahasilkeun minyak.

initpintu_副本

Kauntungannana alat:
1. Ngadopsi dekompresi téknologi pirolisis katalitik sareng téknologi ékstraksi kimia produk.
2. Dilengkepan alat panyalindungan lingkungan anu kawilang lengkep. Sapertos pembakar gas knalpot sareng kamar panyabutan debu flue.
3. Ngurangan oksidasi sareng dékomposisi minyak dasar anu dihasilkeun dina suhu anu luhur.
4. Tingkat ngahasilkeun minyak tina limbah minyak henteu kirang ti 80%.
5. Kinerjaana aman sareng dipercaya, téknologi manufaktur maju, tingkat automasi luhur, sareng fasilitas kaamanan lengkep.
6. Suhu pemanasan regenerasi minyak limbah jauh langkung handap dibandingkeun prosés anu sanés, janten khususna hemat énergi.

initpintu_副本1

Diagram Aliran prosés:

329C5972FAFB4C04AC15246C14E94E71

Perkakas Distilasi Perkenalan:

Pasipatan

190-210

210-230

230-250

Kapadetan(kg / m³ @ 20 ℃)

830

856.6

900.2

Viskositas Kinénatik(sSt @ 40 ℃)

 0,83

1.12

1.41

Nilai calorific(MJ / kg)

40.8

41.35

41.46

Titik flash ku metode Abel (℃)

19

29

37

Titik Seuneu (℃)

29

35

46

Nomer centane

40-45

35-40

25-30

Eusi walirang(PPM)

Nil

Nil

Nil

 

 

Warna Minyak

 8JUKU(QGG8%`H_QD@CA6QMS  I%XH@)}DCG27SSQTLAWOO(I  `W}ZQEGYM(BCG4)TG28M4SX

 

Sulingan minyak limbah kana minyak dasar / American API lube base oil klasifikasi standar

]RG5$4KF~WEM6]0RT0S}8MR

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum
b. Sadaya las bakal kauninga ku cara uji coba nondestructive ultrasonik pikeun mastikeun kualitas las sareng bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng méter suhu, ogé sistem anu matak pikasieuneun.
2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup.
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi.
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi dijual sacara langsung kalayan nilaina.
Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.

initpintu_副本2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Carbon Black Grinding Equipment

      Alat-alat Grinding Hideung Karbon

      Detil Produk: Saatos pisah magnét sareng ngaremuk, karbon hideung atah anu dihasilkeun ku ban ban pyrolysis dikirim ka tempat sampah. Campur cai sareng perekat dina pot campuran anu proporsional proporsional. Karbon hideung dina bin transisi sareng cairan dina tank batching dicampur rata dina proporsi tangtu teras kana granulator pikeun granulasi baseuh. Saatos réngsé granulasi karbon hideung kana pengering pikeun garing lengkep saatos ayakan. Bagian ageung ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Domestic waste pyrolysis plant

      Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

        Saatos milah sampah hirup di kota utama, ngandung plastik limbah ku pengering drum multi-lapisan saatos garing, tuangeun kana gasifier, tungku saatos garing, retakan, klorinasi, pangurangan kaluaran, pemurnian gas anu kabakar ku panyemprot, pamisahan gas-cair, salian ti cai dina émbok menara dikemas, pikeun nguap tungku ketel ngaduruk gas, uap tina ketel pikeun generator turbin uap pikeun ngahasilkeun listrik, kakuatan éta tiasa dianggo pikeun wargi. Anu anjeunna ...