Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

  • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

    Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos suhu réaksi fase gas 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pirolisis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sistem produksi sadayana pikeun nyayogikeun réaksi panas, ngahontal swasembada dina énergi;