Alat-alat Grinding Hideung Karbon

  • Carbon Black Grinding Equipment

    Alat-alat Grinding Hideung Karbon

    Bahan ku crusher rahang rusak, handapeun aksi émbér LIPI, dikirim ka tempat sampah, saatos ngalangkungan feeder ngageter éléktromagnétik bakal nganteurkeun bahan sacara merata sareng teratur ka pabrik Raymond pikeun ngagiling, saatos bubuk bubuk dina aksi blower niup analisis asihan mesin, saatos pamisahan bahan tina pipa kana siklon ageung pikeun ngumpulkeun bubuk, engké dina kaluaran ngaleupaskeun sungut, pikeun ngarengsekeun prosés grinding karbon hideung.