Kaduruk

  • burner

    kobong

    Boiler burner nyaéta ngarujuk kana alat pembakar ketel, bahan bakar alat pembakar sareng alat pembakar gas mangrupikeun alat bantu pendukung anu paling penting, alat pembakar alat listrik biasana dibagi kana kompor bahan bakar sareng pembakar gas sareng pembakar bahan bakar dua, kalebet pembakar bahan bakar tiasa dibagi kana kompor minyak ringan burner minyak beurat, minyak ringan utamina nunjukkeun kana solar, minyak beurat ngarujuk kana béngsin ékstraksi minyak, minyak solar saatos sesa minyak beurat; Pembakar gas tiasa dibagi kana pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG sareng pembakar biogas.