kobong

Pedaran pondok:

Boiler burner nyaéta ngarujuk kana alat pembakar ketel, bahan bakar alat pembakar sareng alat pembakar gas mangrupikeun alat bantu pendukung anu paling penting, alat pembakar alat listrik biasana dibagi kana kompor bahan bakar sareng pembakar gas sareng pembakar bahan bakar dua, kalebet pembakar bahan bakar tiasa dibagi kana kompor minyak ringan burner minyak beurat, minyak ringan utamina nunjukkeun kana solar, minyak beurat ngarujuk kana béngsin ékstraksi minyak, minyak solar saatos sesa minyak beurat; Pembakar gas tiasa dibagi kana pembakar gas alam, pembakar gas kota, pembakar LPG sareng pembakar biogas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

initpintu_副本1

Detil Produk:
Salaku alat integrasi éléktrométri sareng tingkat otomatisasi anu luhur, burner tiasa dibagi kana lima sistem: sistem pasokan udara, sistem ignition, sistem monitoring, sistem bahan bakar sareng sistem kontrol éléktronik.
Sistem pasokan hawa
Fungsi sistem pasokan hawa nyaéta nyoco hawa kalayan kecepatan angin sareng volume anu pasti kana rohangan pembakaran. Komponén utama na nyaéta: cangkang, motor kipas, impeller kipas, tabung seuneu gun udara, damper controller, damper baffle, mékanisme pangaturan CAM sareng cakram difusi.
Sistem ignition
Fungsi sistem hurung nyaéta ngahurungkeun campuran hawa sareng bahan bakar. Panjang seuneu, sudut kerucut sareng bentukna tiasa didesain numutkeun kabutuhan pangguna.
Sistem pangimeutan
Fungsi sistem monitoring nyaéta pikeun mastikeun operasi burner anu aman sareng stabil. Komponén utama na nyaéta monitor seuneu, monitor tekanan sareng monitor suhu.
Sistem suluhna
Fungsi sistem suluh nyaéta pikeun mastikeun yén pembakar ngabakar suluh anu diperyogikeun. Sistem bahan bakar pembakar bahan bakar utamina kalebet: pipa minyak sareng gabungan, pompa minyak, klep solenoid, nozel, preheater minyak beurat. Pembakar gas utamina saringan, régulator, gugus klep solenoid, gugus klep solenoid ignition, klep kukupu bahan bakar.
Sistem kontrol listrik
Sistem kontrol éléktronik mangrupikeun pusat paréntah sareng pusat hubungan sistem anu di luhur. Komponén kontrol utama nyaéta program controller, anu dilengkepan ku program anu béda pikeun pembakar anu béda. Program anu umum diantarana nyaéta: séri LFL, séri LAL, séri LOA sareng séri LGB.

initpintu_副本2

Kauntungannana alat:
1. durukan pinuh, sanggup adaptasi sareng turun naek tekanan, ngatur nyalira distribusi hawa sakali, durukan pinuh.
2. kinerja kaamanan alus.
3. Sistem bahan bakar ngatur kaluaran minyak pikeun ngaleutikan konsumsi.
4. Sistem kontrol listrik nyapu angin dina 30 detik, anu merenah, gancang, aman sareng stabil.
5. cangkang insulasi panas kandel tiasa ngajagi mesin tina karusakan, ngajantenkeun mesinna dijalankeun stabil sareng manjangkeun umur na.

 

initpintu_副本3

Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

      Detil Produk: tungku bengkahna teras-terasan, ogé katelah U-type cracking tungku, didesain pikeun minyak minyak lumpur minyak sareng lumpur pepelakan pengolahan limbah, tungku utami dibagi kana dua bagian: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahanna mimiti asup kana tungku pengeringan, anu garing awal, nguapkeun eusi cai, teras lebet kana tungku karbonisasi, cai eusi kontén, teras résidu standar résidu, pikeun ngahontal kontinyu ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...