Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

    Métode pirolisis mangrupikeun salah sahiji metodeu komprehensif sareng nilai tambah tinggi dina pangubaran ban sampah. Ngaliwatan téknologi pirolisis pakakas pangobatan ban limbah, bahan baku sapertos ban limbah sareng plastik limbah tiasa diolah kanggo kéngingkeun suluh, karbon hideung kawat waja. Prosésna ngagaduhan ciri polusi nol sareng ngahasilkeun minyak tinggi.