Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

Pedaran pondok:

Métode pirolisis mangrupikeun salah sahiji metodeu komprehensif sareng nilai tambah tinggi dina pangubaran ban sampah. Ngaliwatan téknologi pirolisis pakakas pangobatan ban limbah, bahan baku sapertos ban limbah sareng plastik limbah tiasa diolah kanggo kéngingkeun suluh, karbon hideung kawat waja. Prosés na ngagaduhan ciri polusi enol sareng ngahasilkeun minyak tinggi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

1. Pinuh muka panto: loading gampang tur gancang, gancang pendinginan, merenah tur gancang kawat kaluar.

2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur hirup panjang sareng beberesih gampang.

3. Desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng lebu, sareng nyumponan standar nasional anu relevan.

4. Dipiceun ngaleungit di tengah panto tungku: kedap udara, deslgging otomatis, beresih sareng bebas debu, ngahémat waktos.

5. Kasalametan: téknologi las arc beuleum otomatis, tés non-ngaruksak ultrasonik, alat kaamanan manual sareng otomatis.

6. Sistem pamulihan gas knalpot: diduruk sapinuhna saatos pamulihan, ngahémat bahan bakar sareng nyegah polusi.

7. Panas langsung: Prosés khusus ningkatkeun area manaskeun réaktor, suhu naék gancang, sareng suhu gampang dikontrol, sacara efektif manjangan umur jasa pakakasna.

8. Desain cangkang insulasi termal anu unik: épék insulasi termal anu hadé, épék hemat énergi anu saé.

initpintu_副本

Detil Produk:

  The sakabeh bandiangkut kana réaktor pirolisis ngalangkungan modul muatan, tutupna otomatis dikonci sareng disegel, teras ban sadayana di pyrolyzed; saatos perlakuan pirolisis, uap minyak disuling, sareng minyak sareng gas ngalangkungan lampu sareng alat pemisahan minyak sareng gas beurat. Minyak sareng gas lebet kana sistem kondensasi, bagian anu cair tiasa dikempelkeun kana minyak ban, sareng bagian anu henteu ditcairkeun nyaéta input kana sistem pemanasan pikeun pembakaran ngalangkungan sistem pemurnian gas. Saatos prosés pirolisis minyak sareng gas réngsé, kawat karbon hideung sareng baja sésana sacara otomatis dileupaskeun ngalangkungan sistem pembuangan slag otomatis anu lengkep.

initpintu_副本1

Kauntungannana alat:

1. Réaktor pirolisis ngadopsi struktur awak panyimpenan panas pikeun pinuh ngadaurkeun panas limbah, anu henteu ngan ukur tiasa manjangkeun umur jasa tina tungku utama, tapi ogé ngahémat bahan bakar. Ku éta ngirit biaya produksi salajengna
2. Hémat suhu tinggi anu disahkeun dina pot dipaké pikeun réaktor.
3. Alat-alatna dilengkepan peringatan meungpeuk infra red sareng alat pengerukan, anu tiasa mendakan fenomena sumbatan pipa dina prosés produksi sareng sacara otomatis ngajawab masalah sumbatan, supados mastikeun yén moal aya masalah kaamanan kusabab sumbatan pipa di prosés produksi.
4. Struktur siklus ganda diadopsi dina sistem deslagging, anu ngatur waktos deslagging sakitar 2 jam. Slag gancang dibersihkeun.
5. Ngadopsi sistem pemurnian gas haseup anyar pikeun ngajantenkeun gas dibébaskeun saatos nyucikeun minuhan standar émisi nasional anu relevan
6. Saatos dehidrasi, ngaleungitkeun walirang sareng ngaleungitkeun najis dina sistem pemurnian, gas anu langkung gampang diduruk dikomprés ku kompresor gas khusus sareng disimpen dina tanki panyimpenan gas. Éta tiasa dianggo pikeun pemanasan engké, atanapi disayogikeun ka generator anu dipecat gas pikeun dianggo atanapi dijual.
7. Tambahkeun liang konveksi sareng alat-alat anu gancang pikeun tungku utama, sahingga suhu tungku utama tiasa dikirangan janten handapeun 100 derajat dina 2 jam.

initpintu_副本2

Parameter Téknis:

Henteu

Item ngagawekeun

Tutuwuhan pyrolysis Type Batch

1

Modél

 

BH-B5

BH-B8

BH-B10

BH-B12

2

Bahan atah

 

Ban runtah

3

Kapasitas 24-jam

 

5

8

10

12

4

Produksi minyak 24-jam

T

2.4

4

4.4

4.8

5

Métode manaskeun

 

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

Panas langsung

6

Tekanan Gawe

 

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

tekanan normal

7

Metode Cooling

 

cai-tiis

cai-tiis

cai-tiis

cai-tiis

8

Konsumsi cai

T / jam

4

6

7

8

9

Ribut

DB (A)

≤85

≤85

≤85

≤85

10

Beurat total

T

20

26

27

28

11

Rohangan lantai

(Pipa coil)

m

20 * 10 * 5

20 * 10 * 5

22 * 10 * 5

25 * 10 * 5.5

12

Ruang lantai (tank)

m

27 * 15 * 5

27 * 15 * 5

29 * 15 * 5

30 * 15 * 5.5

1. Bahan Baku Pikeun Mesin Pirolisis

initpintu_副本

2. Tungtung persentase produk sareng panggunaan

图片1_副本1

NO.

Nami

Perséntase

Pamakéan

1

Minyak ban

45%

* Tiasa dijual langsung.

* Tiasa nganggo peralatan distilasi pikeun kéngingkeun bénsin sareng solar.

* Tiasa dianggo suluh.

2

Karbon hideung

30%

* Tiasa dijual langsung.
* Alat-alat pemurnian hideung karbon tiasa dianggo pikeun ngadamel karbon hideung hideung.

* Alat-alat granulasi hideung karbon tiasa dianggo pikeun ngadamel partikel.

3

Kawat waja

15%

* tiasa dijual langsung.
* Mesin hidrolik baling tiasa dianggo pikeun ngadamel blok waja pikeun transportasi sareng neundeun.

4

Gas minyak

10%

* Tiasa dianggo suluh ku burner.

* Gas ​​limbah kaleuleuwihan tiasa disimpen ngalangkungan sistem panyimpenan.

3. Bahan bakar anu sayogi pikeun ngolah pirolisis

NO.

Suluh

1

Minyak (minyak bahan bakar, minyak ban, minyak beurat jst ..)

2

Gas alam

3

Batubara

4

Kayu seuneu

5

Pelet hideung karbon

Kauntungan kami:
1. Kaamanan:
a. Ngadopsi téknologi las otomatis-beuleum
b. Sadaya las bakal kauninga ku cara uji coba nondestructive ultrasonik pikeun mastikeun kualitas las sareng bentuk las.
c. Ngadopsi sistem pengendalian prosés pembuatan kana kualitas, unggal prosés pembuatan, tanggal pembuatan, jst.
d. Dilengkepan alat anti ledakan, klep kaamanan, klep darurat, tekanan sareng suhu méter, ogé sistem anu matak pikasieuneun.

2. Lingkungan-ramah:
a. Standar Émisi: Ngadopsi scrubbers gas khusus pikeun ngaleungitkeun gas asam sareng lebu tina haseup
b. Bau nalika dioperasikeun: Pinuh katutup nalika operasi
c. Polusi cai: Henteu aya polusi.
d. Polusi padet: padet saatos pirolisis mangrupikeun kawat karbon hideung baja atah anu tiasa diolah atanapi dijual sacara langsung kalayan nilaina.
Jasa kami:
1. Periode jaminan kualitas: Garansi sataun pikeun réaktor utama mesin pirolisis sareng perawatan hirup pikeun set mesin lengkep.
2. Perusahaan kami ngirimkeun insinyur pikeun pamasangan sareng komisi dina situs pamésér kalebet latihan katerampilan pagawé mésér dina operasi, pangropéa, jst.
3. Pasokan perenah numutkeun bengkel pembeli sareng lahan, inpormasi karya sipil, manual operasi, sareng anu sanés ka anu mésér.
4. Pikeun karusakan anu disababkeun ku pangguna, perusahaan kami nyayogikeun bagian sareng asesoris ku harga biaya.
5. Pabrik kami nyayogikeun bagian anu ngagem kalayan harga biaya ka klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

      1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

    • Continuous Waste Tire Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Tirus Tirus Runtah

      Bakal pecah tina ban saatos conveyor sabuk, skala sabuk, conveyor sekrup, jsb kana tekanan négatip dina sistem pirolisis kontinyu ngalangkungan pyrolysis, dina sistem saatos réaksi fase gas suhu 450-550 ℃ dina kaayaan pyrolysis vakum gancang réaksi, ngahasilkeun minyak pyrolysis, karbon hideung, kawat pirolisis sareng gas anu kaduruk, gas anu tiasa diduruk ku pamisahan unit pamulihan minyak sareng gas saatos lebet kana tungku kompor ledakan panas, pikeun sadaya produksi ...

    • Oilsludge Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Oilsludge

      Detil Produk: tungku bengkahna teras-terasan, ogé katelah U-type cracking tungku, didesain pikeun minyak minyak lumpur minyak sareng lumpur pepelakan pengolahan limbah, tungku utami dibagi kana dua bagian: tungku garing, tungku karbonisasi. Bahanna mimiti asup kana tungku pengeringan, anu garing awal, nguapkeun eusi cai, teras lebet kana tungku karbonisasi, cai eusi kontén, teras résidu standar résidu, pikeun ngahontal kontinyu ...

    • Waste Plastic Pyrolysis Plant

      Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

      Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...