Tentang Kami

  Qingdao Longyuan Baihong Mékanis Equipment Co., LTD. Perenahna di Qingdao, Propinsi Shandong.

  Perusahaan ngagabungkeun téknologi canggih Éropa sareng Amérika sareng konsép desain, invests sajumlah ageung artos dina panilitian sareng pamekaran sareng produksi produk énggal sareng téknologi énggal, nampi hasil anu saé, ngagaduhan sajumlah patén-patén penemuan nasional. Perusahaan parantos lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi CE sareng sertifikasi pihak katilu internasional SGS. Éta perusahaan berteknologi tinggi kalayan jasa operasi ranté industri sadayana ngeunaan desain, manufaktur, instalasi sareng debugging, latihan téhnis sareng layanan saatos-jual.

QQ截图20201009140306 - 副本

  Alat-alat pirolisis mangrupikeun sampah hirup sareng karét ban sampah, plastik limbah, minyak mineral limbah, sapertos polusi lumpur dina pirolisis dina lingkungan suhu anu handap, panyaringan sareng koréksi integrasi cerdas tina sérpék ​​produksi lengkep, sareng akhirna rusak turun kana rupa-rupa minyak suluh, bata hideung karbon sareng bahan organik, dina waktos anu sami pikeun ngahontal sarat panyalindungan lingkungan nagara nol résidu enol emisi, minyak suluh caket standar internasional, tiasa langsung ngagunakeun gas, mesin solar sareng alat ketel durukan. Pikeun ngabahayakeun, sumberdaya, konservasi énergi sareng panyalindungan lingkungan pikeun sagala jinis sampah rumah tangga, sampah industri.

  Taat kana sumanget perusahaan tina "berorientasi kualitas, kamanunggalan sareng usaha, manajemén jujur", perusahaan ngadamel limbah peralatan pyrolisis padet anu hadé, ngalayanan unggal palanggan sacara ati-ati, ngajantenkeun inovasi kontinyu, teras-terasan nyayogikeun palanggan sareng produk kalapa salami lami, sareng ngabantosan konsumén nyiptakeun langkung nilai dina persaingan pasar sengit.

Sertipikat

CE-Pyrolysis plant
ISO9001
SGS