ly
ly2
ly3

Kami Nyayogikeun Kualitas Tinggi

Tutuwuhan Pirolisis

  • Batch Type Waste Tire Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Tipe Runtah Tirus Tirus Pyrolysis

    1. Pinuh muka panto: gampang sareng gancang dimuat, gancang gancang, merenah sareng gancang kawat kaluar. 2. Nyelepkeun lengkep kondensor, tingkat kaluaran minyak tinggi, kualitas minyak anu saé, umur panjang pikeun hirup sareng gampang diberesihkeun. 3. desulfurisasi modeu cai asli sareng ngaleupaskeun lebu: Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas asam sareng debu, sareng minuhan standar nasional anu aya hubunganana. 4. Ngaleupaskeun deslagging di tengah panto tungku: kedap udara, pamiceunan otomatis, bersih sareng bébas debu, ngahémat waktos. 5. Kasalametan: automati ...

  • Waste Plastic Pyrolysis Plant

    Tutuwuhan Pirolisis Plastik Runtah

    Detil Produk: Sistem Pretreatment (disayogikeun ku konsumén) Saatos plastik runtah déhidrasi, garing, ditumbuk, sareng prosés anu sanés, éta tiasa kéngingkeun ukuran anu pas. Sistem tuang Plastik limbah anu dicandak diangkut ka tempat sampah. Sistem pirolisis kontinyu Plastik limbah teras-terasan didahar kana réaktor pirolisis ngalangkungan feeder pikeun pirolisis. Sistem manaskeun Bahan bakar alat pemanasan utamina ngagunakeun gas pembakaran anu henteu kondensasi dihasilkeun ku pyrolysis wast ...

  • Domestic waste pyrolysis plant

    Tutuwuhan pyrolisis limbah domestik

      Saatos milah sampah hirup di kota utama, ngandung plastik limbah ku pengering drum multi-lapisan saatos garing, tuang kana gasifier, tungku saatos garing, retakan, klorinasi, pangurangan kaluaran, pemurnian gas anu kabakar ku panyemprot, pamisahan gas-cair, salian ti cai dina émbok menara dipak, kana kompor uap tungku ngaduruk gas, uap tina ketel pikeun generator turbin uap pikeun ngahasilkeun listrik, kakuatan éta tiasa dianggo pikeun wargi. Anu anjeunna ...

  • Distillation Equipment

    Alat-alat sulingan

    Detil Produk: Parangkat panyuling minyak limbah regenerasi molekul ngadopsi téknologi atomisasi vakum flash distilasi gancang, anu bénten sareng distilasi tradisional ngandelkeun prinsip pamisahan bédana titik golak, (contona, pamisahan bédana titik golak tradisional nyaéta kira-kira 600 ° C , sedengkeun téknologi distilasi molekul vakum tinggi sakitar 350 Tapi) éta gumantung kana bédana dina jalur bébas rata gerak molekular anu béda ...

  • Waste Tire Crushing Equipment

    Alat-alat Ngahapus Tirus Limbah

      Garis produksi pamrosésan ban limbah mangrupikeun peralatan kumplit skala lengkep anu lengkep misahkeun tilu bahan baku utama anu aya dina ban: karét, kawat waja, sareng serat dina suhu kamar sareng sadar daur ulang 100%. Garis produksi pamrosésan ban limbah tiasa ngadaur mulangkeun ban dina kisaran diameter 400-3000mm numutkeun ka kabutuhan pelanggan, kalayan tiasa dianggo kuat, ukuran kaluaranana tiasa dikontrol dina kisaran 5-100mm, sareng kaluaranna tiasa ngahontal 2 ...

  • Waste Plastic Crushing Equipment

    Runtah Alat Plushing Plastik

    Detil Produk: Crusher plastik ngalangkungan motor pikeun nyetir pelat péso kalayan gancang, sareng dina prosés perputaran kecepatan luhur péso péso anu ngalir pikeun ngawangun trend gerak péso kalayan celah péso kabentuk antara anu nyukur palastik gesekan sayatan disababkeun ku potongan plastik ageung rusak, rusak saatos plastik dina ukuran partikel plastik ngalangkungan kaluaran saringan bolong layar. Ketik LYBH-PS800 Diaméter Pangatur tina Rotating Blade 420mm ...

  • hot blast heater

    manaskeun blast panas

    Detil Produk: 1. Awak tungku hawa panas sareng kontrol sadaya set pakakas sadayana didesain sareng didamel ku diri urang sorangan, anu tiasa mastikeun koordinasi antara sababaraha komponén sareng ngirangan kagagalan anu disababkeun ku teu koordinasi masing-masing bagian. Sanaos aya kalepatan, éta tiasa direngsekeun ku kagancangan anu paling gancang. 2. tungku hawa panas nyoko kana jinis campuran langsung, anu ngagaduhan tingkat pemanasan anu paling luhur, tiasa kéngingkeun suhu anu langkung luhur, ngahasilkeun hawa panas gancang, gampang dijaga, tiasa ...

  • burner

    kobong

    Detil Produk: Salaku alat integrasi éléktrométri sareng tingkat otomatis otomatis, alat pembakar tiasa dibagi kana lima sistem: sistem pasokan udara, sistem pengapian, sistem monitoring, sistem bahan bakar sareng sistem kontrol éléktronik. Sistem pasokan hawa Fungsi sistem pasokan hawa nyaéta pikeun nyéépkeun hawa kalayan kecepatan angin sareng volume anu pasti kana rohangan pembakaran. Komponén utama na nyaéta: cangkang, motor kipas, impeller kipas, tabung seuneu gun udara, damper controller, damper baffle, CAM regulat ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Pedaran ringkes :

Qingdao Longyuan Baihong Mesin Peralatan Co., Ltd perenahna di Tsingtao, Propinsi Shandong. Perusahaan ngagabungkeun téknologi canggih Éropa sareng Amérika sareng desain desain. Utamana ngahasilkeun pabrik pyrolysis. Perusahaan parantos lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi CE sareng sertifikasi pihak katilu internasional SGS. Éta perusahaan téknologi luhur anu ngalayanan operasi sareng jasa ranté industri sacara gembleng, desain, manufaktur, masang sareng nyayogikeun, palatihan téknis, sareng jasa saatos penjualan.

Émbaran Warta

Warta Industri